sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Viikon varrelta

Edellinen viikonloppu meni hyvässä seurassa mökkeilemässä Kuopion ulkopuolella. Ohessa hieman kuvasatoa tuolta reissulta. Harmittaa, että ei ole saanut hankittua järjestelmäkameraa, sillä kuvia tuli otettua toista sataa, mutta onnistuneita niistä oli vain muutama. Kunnon kameralla saisi tallennettua asioita aivan eri tavalla. Kuvissa esiintyy myös tulevan viikon ystäväni Jeppe ja Pörri. Olen menossa kissavahdiksi ystäväni luokse, saa nähdä, millainen sirkus siitä tulee. Unna kun ei ihan ymmärrä, miten kissojen kanssa pitäisi olla... Ja toisekseen tuleva ystäväni Pörri on surullisen kuuluisa karkaamisretkistään.


Auringonlaskun patsastelija

Rakastavaiset Lenni ja Unna hetken samassa kuvassa

Näistä tulisi kuulemma nättiä vauvoja... EI EI EI!

Pörri


Jeppe

Ketunleipää, käenrieskaa rinteet tulvillaan - mistä kummasta ne saivat jauhot taikinaan?

Rakkautta kumisaappaassa

Kuluva viikonloppu meni kotona toisen kaverin ja kaverin koiran kanssa. Laitettiin ihan ajan kanssa ruokaa, kun ensin saatiin päätettyä illan menu. Opin muun muassa sen miten pitkään portviini säilyy, mitä ainesosia vinaigretteen kuuluu ja että kananmunan valkuaisia ei kannata vatkata valmiiksi odottamaan marengin paistoa. Kaikesta sähläämisestä huolimatta saatiin hyvää ruokaa aikaiseksi ja käytiin syönnin päätteeksi lenkkeilemässä tihkusateessa yöllä.

Illan raaka-aineet, mitähän näistä syntyy?

Mojito kossulla, ilman rommia ja jäitä

Alkusalaatti

Sisäfilettä ja portviinimustaherukkasiirappia

Juureskakkua ja suppiksia

Browniepohjainen uunijäätelö
Uupunut vieras

Viikolla sain inspiraation ottaa ompelukoneen esille ja ompelin yhdessä illassa itselleni uuden koululaukun. Kaavoja minulla ei ollut, eikä oikein muutenkaan hajua, miten homma pitäisi tehdä, mutta laukun sain silti kasaan. Kangas on IKEAlta ja malli siis omasta päästä. En käyttänyt minkäänlaisia liimakankaita tai muita vahvikkeita, koska niitä ei ollut käsillä inspiraation hetkellä :)

Surrrrrrrr....

Kassin kyljet
Valmis kassi, sisällä taskut ja kaikki!

Kävin äsken moikkaamassa ohikulkumatkalla ollutta äitiäni ja mitäs hänellä olikaan mukanaan: mummun laittama kassillinen ihania herkkuja. Perunoita, porkkanoita, punajuuria, omenia, purjoa ja puolukoita. Nam! On taas ensiviikolla tarvikkeita, mistä kokkailla. Viimeaikoina ruoanlaitto on jäänyt kotosalla hieman vähälle, joten pitäisi sen suhteen ryhdistäytyä.

Luonnon antimia

Ai niin, tatuoinnista tuli ihan mahtava! Olen erittäin tyytyväinen jälleen kerran.. nyt vaan maltillista parantelua, että kuva säilyy kauniina jatkossakin.

Viimeaikaisten tapahtumien varjolla haaveilu maalle muuttamisesta on saanut uutta potkua. Moni muukin tuntuu olevan sitä mieltä, että minun paikkani ei ole kaupungissa vaan jossain ihan muualla. Saa nähdä, mitä talvi tai ensi vuosi tai seuraavat viisi vuotta tuo tullessaan ja mitä sitä oikeasti haluaa elämällään tehdä...

P.S. Tuo pöytä on kaikissa kuvissa, onkohan mun elämä jotenkin rajoittunut tuon pyöreän pöydän ympärille?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti