torstai 13. joulukuuta 2012

Koulua-kiirettä-töitä-lunta

Siinäpä se on tiivistettynä pari viimeistä viikkoa.Tuntuu, että alkaa nämä harvat päivitykset toistamaan itseään, ainainen kiire ja väsymys. Mutta valitus jääköön otsikkoon ja sitten siirrytään siihen, mitä kaikkea on tapahtunut ja mitä olen jossain kumman välissä ehtinyt tekemään.

Pikkuveljen otos kuvaa aika hyvin viime viikkojen olotilaa
Pari viikkoa sitten oltiin Unnan kanssa mummulassa, kun siellä juhlittiin vaarin syntymäpäiviä. Ja tämä viikonloppu oli itsellä ainoa mahdollisuus käydä siellä ennen joulua. Pakkanen oli aika napakka ja tuuli kova, joten kävin ostamassa matkalla Unnalle talvimanttelin Mustista ja Mirristä. Olen aina ollut hieman koiran pukemista vastaan, mutta silti Hurtan mantteli tarttui matkaan. Ajattelin, että mantteli suojaa hyvin viimassa, sillä Unna joutuu mummulassa viettämään aikaa ulkona ja omassa kopissaan.

Unna ja uusi mantteli
On se vaan kaunis! <3
Koulussa on ollut pääasiassa askartelu, piirtely ja raporttihommia kertoimella sata. Näistä ei kamalasti ole kuvamateriaalia syntynyt. On kyllä ollut uskomattoman rankka syksy koulun suhteen. Pistänyt jo useampaan kertaan miettimään, että onko tässä mitään järkeä. Huomenna olisi muuten tentti ja tässä minä vaan blogia päivittelen...
Saviakkoja
Pensselitaidetta :)
Jossain välissä olen ehtinyt värkkäilemään vähän joulujuttuja, tekemään kortteja ja pari lahjaa ja ostelemaan lahjoja tai ainakin tarvikkeita. Yhdet kynttiläkutsutkin on viikolle mahtunut. Unnalle ostin koirien älypelin (vaikkakin joku joskus on sanonut, ettei neiti ole se penalin terävin kynä) :) Saa nähdä, mitä Unna tykkää! 

Joulukortteja
Lahjatarvikkeita
Minun lapsukaiselle paketti :)
Jokunen hetki on ehtinyt olla vapaa-aikaakin tässä välissä...liian vähän tosin. On saanut vaan kölliä kotosalla ja nauttia hyvästä ruoasta (ja seurasta).

Pihvi-illallinen, naaams!
Ja vähän jälkiruokaa

Ensiviikolla kouluhommat onneksi jo helpottaa (ehkä) ja loppuviikosta luvassa Raskasta Joulua -konsertti ja Marco Hietala :) Ihanaa joulunodotusta kaikille!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti