perjantai 26. heinäkuuta 2013

"Niin rakkaita" -tyynyt vol. 2

Osallistuin Facebookissa luovuuteen kannustavaan haasteeseen ja joskus tässä kuukausi sitten mainitsin, että olen vihdoin ja viimein saanut aloitettua noiden luovuuslahjojen teon. Nyt ensimmäinen osa on valmis! Pahoittelut niille kaikille muille, joiden lahjoihin en ole vielä ehtinyt laittaa tikkua [tai tikkiä] ristiin...

Tein itselleni joulun jälkeen tyynyliinat, joissa oli edesmenneiden rakkaiden lemmikkieni kuvat. Tästä ajatuksesta ajattelin erään ystävänikin pitävän, sillä tiesin, että hänen edesmennyt koiransa oli todella tärkeä perheenjäsen. Luovuutta haasteeseen lisäsin materiaalilla, josta kohta lisää..

Pyysin ystävältäni hänen mielestään parhaita kuvia rakkaasta koirasta, Roopesta. Näistä kuvista valitsin sitten kaksi tarkoitukseen parhaiten sopivaa ja tulostin ne kuvansiirtokalvolle hieman muokattuina. Silitys puuvillakankaalle [mummolan vanha pitsilakana] ja ompelemaan.

Kun kuvat oli leikattu sopivan kokoisiksi, aloin kiinnittämään niitä neuloilla pitsin kera "tyynyliinaan", joka tällä kertaa oli valmis puuvillainen kangaskassi. Menin ostamaan kangaskassipohjia ihan muuhun tarkoitukseen, mutta kaupassa keksin, että näistähän saisi ilman ompelua kivat sisustustyynyt. Joten tuumasta toimeen..


Ompelun jälkeen kevyt silitys, jotta pitsi ei repsota ja kassi on kuosissa uudelle omistajalle. Nätti tyynynä, jolloin kahvat voi solmia yhteen tai piilottaa kassin sisälle tai antaa olla ihan vapaana.



Ja kun tyynyjä ei tarvitse, ne voi yöksi ripustaa roikkumaan vaikka sisustustikkaisiin tai ovenkahvaan. Näppärää?!



Ole hyvä, Kultainen Unelma :) Toivottavasti luovuushaaste nro 1 on kuitattu, vaikka joudutkin ostamaan itse tyynyt noihin sisälle?

1 kommentti: