sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Viikko paketissa

Hetki taas vierähtänyt viimeisestä kirjoituksesta. On hieman ollut vapaa-aika kortilla ja aiheet vähissä. Mutta täältä pesee ja huuhtelee..

Kävin tiistaina hankkimassa kuntosalijäsenyyden paikalliselle salille. Sitten illalla aloittelijan perusvirheenä hullu jalkarääkki. Tuntui kuitenkin mukavalle käydä. Viikolla muut illat vierähtivät joko töissä tai Unnan kanssa treeneissä, joten seuraavan kerran salille sujuin vasta eilen lauantaina. Luvassa oli uudestaan jalkatreeni, hieman kovempaa ja pidemmillä sarjoilla kuin tiistaina. Puujalkoja odotellessa :) Tänään pitäisi vielä illasta sujua tekemään vähän yläkroppaa, sillä ensiviikolla salille ei taas ole aikaa. Töitä, Unna treenit ja viikonlopuksi kaavailtu reissu Helsinkiin.

Viimeksi kerroin ostaneeni aineksia raakakakkuun. Sain kuin sainkin kakun tehtyä viime viikonloppuna. Melko täyteläistä tuli, sillä kaikkia ohjeen vaatimia aineksia en voinut mahani takia käyttää. Tänään kakusta katosivat viimeisetkin palat.

Kaurahiutaleita
Ruokokidesokeria (ohjeen mukaan steviaa)
Kookosöljyä

Suklaamassaa (100% suklaata)
Kookosöljyä
Kookoskermaa
Psylliumia
Ruokokidesokeria


Muuten viikko on mennyt melko terveellisesti syödessä. Jos ei oteta lukuun eilisiä "palkkareita": sipsejä ja suklaata. Kanaa ja riisiä, salaattia, kananmunia, kaurapuuroa, raejuustoa, marjoja ja jopa hyvää kouluruokaa. Olen yrittänyt myös töihin ottaa omaa ruokaa mukaan, jotta illalla ei tarvitsisi kärvistellä nälissään. Tätä varten hankintalistalla olisi joko ruokatermos tai Frozzypack, jotta ruoat saisi säilymään kylmänä tai sulana koulupäivän ajan. Haasteensa kullakin :)


Unnan kanssa työn alla luoksetulon opettelu. Vihdoin tässä vaiheessa, kun neiti alkaa olla lähellä kolmea ikävuotta. Taustalla tässä lähinnä se, että Unnan irtipidosta on aiheutunut jonkin verran harmaita hiuksia. Unna kun meinaa aina irti ollessaan kadota hetkeksi näkyvistä ja syödä jotain sopimatonta/vaarallista. Koiran hengen ja oman mielenrauhan vuoksi koitetaan nyt varovasti rajoittaa irtioloa ja irtiollessa aktiivisesti harjoitella luoksetuloa. Kutsu ja nami onnistuneesta luoksetulosta, ihan joka kerta. Olisi vaan jonkin verran helpompaa elämä aktiivisen koiran kanssa, kun voisi olla välillä irti ja purkaa höyryjä. Ja ihan jo treenienkin kannalta koiran huomion saaminen olisi tärkeää, että jatkossa treenihallilla Unna voisi olla irti eikä karkailisi toisten koirien luokse. Tällä viikolla Unna on saanut liikuntaa ihan reippaasti ja treenitkin sujuivat mukavasti. Tässä muuten vain muutama näyte kotoa, kuinka meillä oleskellaan.



Tänään on taas viikon ainoa vapaapäivä, joten ohjelmaa oli odotetusti luvassa. Aamuisen metsälenkin jälkeen suursiivous ja heti perään vähän vieraita. Murun vanhemmat ja Unnan ja Niilan kaveri Halti kävivät vihdoin katsomassa meidän yhteistä kotia. Hetken oli hulinaa, kun kolme koiraa heitti rallia sisällä [hmm, alkaisi olla otollinen aika sen pennun ottamiseen, jos meinaa saada sorsakaverin syksylle... ;) ].


Illalla siis vielä ehkä salille, kunhan päivällinen ehtii hieman laskeutua. 


Ja jos sen jälkeen vielä vähän vuokraelokuvaa :)

Loppuun pitää laittaa muutama otos viimeviikolta. Valokuvailmaisun kurssitehtävien aikaansaannoksia. Mie tykkään :)



 
Uutta kiireistä viikkoa pukkaa, pitäisi vain muistaa ottaa vähän rennommin edelleen. Jotta pysyisi järki.. 

Hyvää sunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti