perjantai 14. maaliskuuta 2014

Hiihtoloma

Hiihtoloma meni kuin heittämällä ja nyt tämä loman jälkeinen viikko samoin. Tiukkaa työtä ja opiskelua, joten en ole ehtinyt vielä lomatunnelmiakaan tänne kirjoitella.

Alkuviikosta kerroinkin jo edellisessä postauksessa, joten nyt sitten loppuviikkoon. Keskiviikkona illasta pienemmät sisarukseni tulivat meille ja katsoimme yhdessä Ice Age-elokuvaa. Elokuvan lomassa nautiskeltiin mustikkalettuja [tai niitä ne piti olla, mutta sitten ne olikin vaan lettuja mustikoilla ja vaahterasiirapilla]. Oli kyllä hyviä, vaikka itse sanonkin!


Torstaina aamulla aikaiseen sitten lähdimme ajelemaan kohti mummulaa. Mummulassa söimme aamupäiväruoan ja lähdimme sitten melkein samantien "kirkolle". Pikkuveli vietiin leikkimään serkun kanssa ja siskon kanssa suuntasimme laskettelurinteeseen. Olin luvannut opettaa lumilaudalla laskemista. On muuten aika hankalaa hommaa, mutta loppujen lopuksi hauskaa. Ja hyvin se alkoi sujumaan siskoltakin lasku :) Ja mikä parasta, paikkakunnan koululaiset olivat lomailleet edellisviikolla, joten saimme laskea melkein keskenämme ja palvelu oli loistavaa!



Illalla takaisin mummulaan ja sitten vähän ruokaa ja leivontaa ja ja ja.. Perjantaina oli todella huono keli, mutta suunnitelmien mukaan lähdimme päivällä käymään pilkillä. Eihän sieltä juuri mitään tullut eikä vesisateessa viitsinyt kauaa istua. Mutta tulipahan käytyä. Pienen huilin jälkeen luvassa oli vielä "pakollinen" lomalle kaavailtu makkaranpaisto. Nuotiolla vesisade ei enää juurikaan haitannut ja makkara maistui hyvälle, kuten aina :) Perjantaina myös äiti tuli mummolaan.




Illalla tehtiin hyydykekakkua, jonka pääraaka-aine oli piimä. Olen ollut murheellinen siitä, että en voi tällä hetkellä syödä juustokakkua [tuorejuustot sisältävät inuliinia, joka on nou nou mahavaivaiselle], mutta tämä kakku on kyllä aivan yhtä hyvää ellei jopa parempaa :)



Lauantaina aamupalan jälkeen ulkoilimme ja kuvasin valokuvailmaisun tunnille tarvittavia HDR-kuvia. Lauantaina paistoi aurinko ja ulkoilukeli oli ihan mahtava. Onneksi, sillä se oli viimeinen lomapäiväni! Päivällä "aikuisten" palaveeratessa omia asioitaan käytiin vielä sisarusten kanssa ulkoilemassa [toisinsanoen väkisin hilasin ne pihalle oman tahtoni mukaan]. Alla oleva kuva on äitin ottama :) Siinä meikäläinen pyrstö pitkällä keskittyy HDR-kuvauksen maailmaan..


Loma meni kyllä vauhdilla, mutta oli mukava päästä pitkästä aikaa mummulaan, ulkoilemaan ja näkemään sukulaisia. Ihana oli olla hetken myös erossa koirista, jotka ovat stressiminää rasittaneet viimeaikoina. Ja kaikki kouluhommat tietokone mukaanlukien jäivät kotiin, joten niitä ei tullut stressattua [kuin vasta sitten sunnuntaina töiden jälkeen piti pienet väsymysitkut jo tirauttaa..].


Tällä viikolla olenkin sitten höyrynnyt työharjoittelupaikkahakemusten ja kesätyöpaikkahakemuksen kanssa [nykyisessä paikassa eri tehtävä] sekä koittanut epätoivoisesti viimeistellä koulutehtäviä, joiden palautus on nyt loppuviikolla sekä yrittänyt tehdä portfoliomateriaalia lisää.


Huh hah hei ja kevättä kohti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti