torstai 3. huhtikuuta 2014

Minun päivä

On kyllä kirjaimellisesti mennyt miun ommaan piikkiin tämä päivä. Ihan höpöstelyä. Ihanaa höpöstelyä. Aamun lääkärikäynnin, koirien kanssa lenkkeilyn ja pyykinpesun lomassa suurin aika on mennyt keittiössä. Kaikkea sitä ehtii, kun kuudelta vapaapäivänä herää :)

Viimesunnuntai oli kyllä ihan uskomaton päivä. Virtaa oli vaikka muille jakaa.. Pakko oli sisustaa ja salillakin jaksoin tosiaan käydä. Ja ruoaksi tein perus jauhelihakastiketta, höystettynä basilikalla ja parmensaanilla. Kyllä normiruoka on vaan hyvää!


Maanantaina oli lyhyt päivä koulua ja ehdinkin illalla touhuta vaikka mitä. Käytiin moikkaamassa ystäviä [ja koirakavereita]. Voi taivas, miten ihanan talon nämä ystävät ostivat. Eipä suotta iske talokuume :) Ehdin myös leipoa perunarieskoja ja rusinacookiesekoituksen, jonka sain toiselta ystävältä joululahjaksi. Cookiet menee kyllä isännän suuhun, koska rusinoiden takia niitä en voi itse syödä.

























Tiistai ja keskiviikko meni koulussa [jos nyt niitä kaksituntisia voi kouluksi kutsua] ja illat töissä. Tiistaina tein päivällä ruoaksi kananugetteja. En muista oonko niistä aikaisemmin täällä kirjoitellut. Mutta ihan todella helppo ohje ja tajuttoman hyvää. Maissilastut murskaksi [itse hakkaan morttelissa] ja kananmunasta vatkataan rakenne rikki. Sitten dipataan kanapalat munaseokseen ja pyöritellään maissilastuissa. Ja eikun uuniin n. 20 minuutiksi. Kohtalaisen reippaasti kalpenee kaupan nugetit näiden rinnalla :)

Nugetit

Broilerin fileitä
Maissilastuja
Kananmuna
Suolaa
 
























Tänään tein ruoaksi täytettyjä paprikoita. Jauhelihaa ja vihannessekoitus pannulle, pekonia ja fetaa sekä mausteita sekaan. Ja uuniin. Nam! Oli sen verran reippaan kokoisia paprikoita, että en jaksanut syödä kuin puolet kuvassa olevasta :)























Paprikoiden lisäksi tein tänään uuden satsin mysliä. Se jotenkin katosi aika nopeasti :) Nyt vähensin viimekerrasta kookosöljyn,sokerin ja tiikeripähkinöiden määrää ja lisäsin auringonkukansiemeniä ja gojimarjapussin jämät. Saa taas aamuisin nautiskella jogurtin kanssa :)

Päivän touhuihin kuului myös kinderkakku, josta teen erillisen jutun sekä 20 vatsalihasliikettä, joka on ensimmäisen päivän osuus 30 päivän vatsalihashaasteesta. Tänään oli vielä helppo päivä :)

Ja kello ei oo vielä neljää. Nyt taidan istua sohvalle hetkeksi ennenkuin lähden Unnan kanssa treeneihin. 

Mums ja nams, kuulemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti