maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pääsiäinen

Tänä vuonna pääsiäinen meni kokonaisuudessaan Lappeenrannassa äitin luona. Myös pienet sisarukseni olivat paikalla. Oli omakotitalossa menoa ja meininkiä, kun me ja koirat vielä tähän yhtälöön lyöttäydyttiin mukaan.

Perjantai-iltana käytiin katsomassa kaupungissa Via Crusis, joka vaelsi kirkkopuistosta sataman kautta Linnoituksen valleille. Kohtalaisen lämmin ilma ja väkeä paikalla tuhansittain. Oli ihan hieno kokemus.


Lauantaina äitin ollessa töissä lähdettiin käyttämään sisaruksiani Imatralla Angry Birds Activity Parkissa. Tämä oli siis vähän HopLopin tyylinen seikkailupuisto, mutta suurempi ja niin vihaisia lintuja täynnä, että huh. Olen yrittänyt pysyä erossa koko lintuhommasta, mutta nyt sitä tuli kyllä pakkosyötöllä. Ei siinä, ihan hieno paikka oli ja tyypit tuntui viihtyvän. Itsellä venähti kylki ja paloi kummastakin kyynärpäästä nahkat :) 

Eilen käytiin nauttimassa ulkoilmasta mökillä eväsretken muodossa. Pikkusisko kävi uimassa [hyi hitto!] ja lopulta piti lähteä kotiin, kun Unnalla meni hermot kiinni ollessaan enkä sitä haukkumista enää jaksanut kuunnella.

Koko pääsiäinen tuli kyllä syötyä älyttömän hyvin :) Kaikki 30 kakkutikkaria katosivat ja siinä sivussa hirvipaistia, savulohta, tiramisua, sitruunakiisseliä, marenkia ja suklaamunia.




Kuvasin koko pääsiäisen aikaan noin 170 kuvaa, mutta tässä niistä nyt parhaimmistoa. Kunhan ehdin niin teen pienen postauksen sisustusjuttuloista, joita kuvasin äitin luona. Siellä on ihania yksityiskohtia ja niin kovasti tekisi mieli sitä omaa taloa, jota saisi sisustaa ja laittaa. Matkan varrella Puumalassa katseltiin hienoja mansardikattoisia maalaistaloja ja kartanoita ja haaveiltiin lottovoitosta. Että sellaista harrasta pääsiäismeininkiä :)


2 kommenttia:

  1. Hyvän olonen blogi sulla :) Kuvat varsinkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Pikkukamera kulkee kyllä ahkerasti mukana. Järjestelmäkamerasta haaveillessa..

      Poista