Ohjeen etsin netistä ja testiin päätyi Feetun ohje hieman muokattuna. Itse tein ohjeen oikealla voilla ja puolikkaana, sillä leivoin sen 26cm irtopohjavuokaan pellin sijaan. Eli piirakka turns to cake. Voikreemin tein normiannoksena, sillä sähkövatkula on rikki ja purettu ja yleiskoneella on hankala pieniä määriä vatkata. Ja kreemiähän sitten riitti :) Ja kakkuhan on gluteeniton [paitsi Fazerin sinisessä ja Rainbown valkoisessa leivontasuklaassa saattaa olla gluteenin jäämiä]. Suklaan kanssa siis keliaakikot saa olla tarkkoina..
Kuten kuvasta näkyy, kreemiä on ihan riittämiin. Eikä siinä ole edes kaikki. Jääkaapissa on sitä vielä puolikas pakasterasiallinen odottamassa..hmm.. jotain :) Narsissi on kuvausrekvisiittaa, sitä en syönyt, joten ei tarvitse olla huolissaan :) Sokerihumala kuitenkin on. Örph!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti