torstai 3. huhtikuuta 2014

Voihan Kinderpiirakka

Bongasin kaverin facebookista mielenkiintoiselta kuulostavan leivontavinkin. Kinderiä rakastavana pakko oli heti kokeilla, että mikä se tällainen kinderpiirakka sitten on. No kaikessa lyhykäisyydessään se on voita ja sokeria, suklaata ja voita ja sokeria ja voita ja sokeria. Ja muistinko sanoa, että suklaata.

Ohjeen etsin netistä ja testiin päätyi Feetun ohje hieman muokattuna. Itse tein ohjeen oikealla voilla ja puolikkaana, sillä leivoin sen 26cm irtopohjavuokaan pellin sijaan. Eli piirakka turns to cake. Voikreemin tein normiannoksena, sillä sähkövatkula on rikki ja purettu ja yleiskoneella on hankala pieniä määriä vatkata. Ja kreemiähän sitten riitti :) Ja kakkuhan on gluteeniton [paitsi Fazerin sinisessä ja Rainbown valkoisessa leivontasuklaassa saattaa olla gluteenin jäämiä]. Suklaan kanssa siis keliaakikot saa olla tarkkoina..

Kuten kuvasta näkyy, kreemiä on ihan riittämiin. Eikä siinä ole edes kaikki. Jääkaapissa on sitä vielä puolikas pakasterasiallinen odottamassa..hmm.. jotain :) Narsissi on kuvausrekvisiittaa, sitä en syönyt, joten ei tarvitse olla huolissaan :) Sokerihumala kuitenkin on. Örph!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti