torstai 30. lokakuuta 2014

Supernaiset

Viime viikko oli viimeinen koulun penkillä näillä näkymin. Opinnäytetyö ja työharjoittelu vielä vaiheessa, mutta oppitunneilla ei tarvitse ihan hetkeen istua. Tätä on kyllä odotettukin!

Samoin oli odotettu viime viikonloppuna koittanutta tapaamista ihanien naisten kanssa. Perjantaina auton keula kohti Jyväskylää ja sieltä kimppakyydillä Espooseen. Viisi yläaste- ja lukioaikaista ystävystä taas saman katon alla. Tällä kertaa totesimme jo hieman vanhuuden iskeneen, sillä baariin ei ollut hinku vaan aika meni lähinnä rentoillessa ja syödessä.


Perjantai-ilta menikin pöydän ääressä piirakan ja punaviinin kanssa, kuulumisia vaihtaen. Lauantaina aamusta lähdimme Helsinkiin shoppailemaan. Kohtuu raaka reissu tällaiselle kotihiirelle, jota vähän meinaa noissa kaupungeissa jännittää :) Shoppailureissulla itselle mieluisimmat paikat olivat Ruohonjuuri, josta pääsin vihdoin ostamaan itselleni luonnonkosmetiikkaa, uusi tuttavuus Lush, jonka haistoi jo kaukaa sekä Minna Parikan myymälä, jossa voi valitettavasti vain haaveilla.

Lushista mukaan tarttui mm. stressiä poistava hierontapala. Jos sitä tässä ehtisi joku ilta testata..





Shoppailun lomassa kävimme välipalalla Kampissa sijaitsevassa Gluto Street Foodissa. Odotukset olivat kovat, mutta ainakaan tämänkertainen annosvalinta ei oikein odotuksia täyttänyt. Leipä oli kyllä kaunis..


Illan kruunasi pitkä ja hartaasti nautittu illallinen Gastrobar Emossa. Listalla oli lukuisia annoksia, joista jokainen maksoi 10€ ja niitä sai halutessaan tilata niin monta kuin tahtoi. Itse jaksoin vain kolme annosta, mutta olin kyllä valintoihini erittäin tyytyväinen. Palvelu oli erittäin hyvää, tunnelma mukava ja en todellakaan muista, milloin olisin viimeksi istunut kaksi ja puoli tuntia ruokailemassa. Kuvia Emosta minulla ei juurikaan ole, tai ne eivät tee oikeutta annoksille. Tässä kuitenkin yksi maistiainen tämän hetken ilta-listalta: Etanaa Bourgogne. Punaviinissä haudutettua etanaa ja sieniä. Pinnalla perunavaahto. Nam! Plussaa myös siitä, että ryhmämme laaja erikoisruokavalion tarve pystyttiin ottamaan huomioon :)

Hyvän viikonlopun jälkeen on äärettömän mukava palata kotiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti