torstai 1. tammikuuta 2015

Joulun [t]aikaa kuvina

Joulu tuli ja meni ja kaikki vakavasti otettavat bloggaajat ovat jo siirtyneet uuden vuoden tunnelmiin. Ihan surkean huonosti olen saanut päivitettyä blogia taas, viimeksi kuukausi sitten :( Kaikki vapaa-aika on mennyt koneella istuessa ja opparia vääntäessä ja sitten on ollut kaiken maailman pyhäpäivä tarjoamassa lisää ohjelmaa. Jokohan juhliminen riittäisi ja voisi tulla ihan tavallinen arki?

Tässä kuitenkin vielä kuvina joulua. Aatto meni äitin luona, muuten ajeltiin sukuloimassa vähän siellä ja täällä..

Ennen joulua tein elämäni ensimmäisen piparkakkutalon, tai koirankopin :) Muutenkin tuli leivottua ja värkättyä mm. suklaata joululahjaksi. Ja Unna otti lepiä..



Aattoaamuna ajeltiin Lappeenrantaan joulun viettoon. Ohjelmassa oli perinteisesti hyvää ruokaa, saunaa, haudoilla käynti sekä lahjojen avaus. Ruoan ja lahjojen määrästä päätellen olen ollut todella kiltti :)




Joulupäivän iltana kävimme Imatralla katsomassa koskinäytöstä. Joka kerta se on yhtä vaikuttavan näköinen. Ja Unna otti lepiä :)



Välipäivinä olin töissä melko ahkerasti, mutta juhla mahtui siihenkin väliin. Pitkänokkainen karvakorvamme Niila täytti kaksi vuotta. Onnea Nipsu!

Eilinen menikin ensin töissä ja sitten ystävien luona uuden vuoden juhlissa sekä autolla ajellessa koirien kanssa. Unna ei tiennyt tuon taivaallista rakettien paukkeesta, mutta Niilaa raketit ei edelleenkään huvita ja jokaiselle paukaukselle piti haukkua. Paras vaihtoehto oli siis lähteä autolla liikenteeseen, sillä autoon sisälle pauke ei kuulunut.

Uuden vuoden lupauksia en sen suuremmin tehnyt. Mutta aion pitää ensivuonna parempaa huolta itsestäni ja antaa itselleni luvan rentoutua [kunhan oppari on saatu valmiiksi ja paperit kouraan]..

Ihanaa vuotta 2015 kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti