sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Sairaalakassien sisältöä

Kaikki vannottivat minua pakkaamaan sairaalakassit itselle ja vauvalle valmiiksi heti, kun äitiysloma alkaa. No, eihän tuohon mennyt kuin kolme viikkoa aikaa. Aina välillä kävin jotain tuotteita jompaan kumpaan kassiin pudottamassa, mutta varsinaisesti nuo kassit taisi tulla valmiiksi tänään. Tietenkin jotain vielä omasta puuttuu, sillä esimerkiksi hiusharjaa, kameraa ja kännykän laturia ei oikein voi vielä pakata valmiiksi. Toivottavasti nämä lähtöhässäkässä muistuu mieleen :)

Omien tarvikkeiden pakkaamisen oli siinä mielessä helpompaa, että tiedän, mitä ilman en tulisi toimeen. Hiuslenkit ja huulirasva, jokin yleisvoide ja hammasvehkeet. Karkkia ja mukavat kotiintulovaatteet. Lisäksi erinäisiä hygieniatuotteita, lääkkeet sekä liivinsuojuksia ja siteitä kotimatkaa ajatellen.





Vauvan kotiutumistarvikkeiden pakkaaminen olikin sitten vähän hankalampaa. Sairaalan ja neuvolan ohjekirjojen, kaverien vinkkien ja omien mutujen perusteella mukaan on lähdössä 1-2 vaatekertaa [ensin pakkasin yhdet, mutta sainkin vauvakutsuilla lahjaksi toiset, jotka nyt ovat todennäköisemmät lähtemään mukaan], villasukat ja lapaset, päähineitä, viltti lämmikkeeksi autoon, vaippoja ja puhdistusliinoja [varalta], unilelu, tutti ja tutinpidike [tuskin vielä tarvitsee] sekä pyyhkeitä ja harsoja [osa sitä varten, että saa jo koirille tuoksuterveisiä tuotua etukäteen kotiin].





Pärjäisköhän näillä [toivottavasti] pari yönseutua ja vajaan puolen tunnin kotimatkan? :D

~Upsa~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti